Dragi posetioci, dobrodošli na web sajt firme Green Team!

Naša namera je da svojim klijentima pružimo najbržu i najkvalitetniju uslugu. Na ovom web sajtu možete pronaći sve relevantne informacije o našoj delatnosti, aktivnostima i asortimanu proizvoda.

Naša želja je da se uverite u kvalitet naših usluga, tako da s radošću očekujemo kontakt sa vama.

S poštovanjem,

Ivan Vujkov ,

osnivač i generalni direktor.

Posle dugogodišnjeg bavljenja prodajom autodelova za putničke automobile, Decembra meseca 2002. godine preduzeće GREEN TEAM d.o.o. se preorjentisalo na uvoz i distribuciju istih na teritoriji Srbije.Bazirali smo se na kočioni program i delove trapa za putnička vozila. Proizvodi koje distribuiramo isključivo su iz uvoza i to svaka grupa proizvoda je od jednog proizvođača. Tako, na primer, distribuiramo delove kočnica brenda Lpr-Italija, setove za reparaciju kočionih hidrauličnih sistema AUTOFREN-Španija, rezervne delove AUTOMEGA-Nemačka za VW, Opel, Ford, Mercedes i sl.


Distribuiramo rezervne delove za većinu Evropskih, Japanskih i Koreanskih proizvođača automobila. Na našem lageru imamo u svakom momentu preko 3000 artikala za navedena vozila.


Veleprodaja je organizovana tako da našim klijentima budemo dostupni u svakom momentu za određeni deo iz navedenih programa proizvođača automobila i rezervnih delova. Posedujemo modernu hardversku opremu sa kompletnom bazom podataka svih automobila uz čiju pomoć potrebe naših kupaca zadovoljavamo brzo i tačno. Naš cilj je brza i kvalitetna usluga uz povoljne cene i uslove plaćanja. Isporuku robe vršimo sopstvenim transportom ili drugim dogovorenim načinima (brzim poštama). Pružamo svu logističku podršku našim kupcima kao što su štampani katalozi, CD-katalozi sa našim cenovnicima i robom koju imamo na lageru. Roba na našem lageru je osnova naše ponude tako da sve što distribuiramo, distribuiramo sa našeg lagera i ne nudimo robu koju nememo u našem magacinu.

Proverite da li zadovoljavamo vaše potrebe i kriterijume kao dobavljači, mnogi su zadovoljni, zašto ne biste bili i Vi!?

Sedište preduzeća GREEN TEAM d.o.o. je u Novom Sadu, Srbija, ulica Hadži Ruvima 39, u neposrednoj blizini Novosadskog Sajma.

Copyright 2004, d.o.o. Green Team.