O NAMA

KO SMO MI?

Green Team doo posluje na teritoriji Srbije od decembra meseca 2002. godine. Bazirali smo se na kočioni program i delove trapa za putnička vozila. Proizvodi koje distribuiramo isključivo su iz uvoza i to svaka grupa proizvoda je od jednog proizvođača.

Isporuku robe vršimo svakodnevno, sopstvenim transportom ili drugim dogovorenim načinima (brzim poštama). Takođe, pružamo svu logističku podršku našim kupcima kao što su štampani katalozi, CD-katalozi sa našim cenovnicima i robom koju imamo na lageru.

ŠTA RADIMO?

Veleprodaja je organizovana tako da našim klijentima budemo dostupni u svakom momentu za određeni deo iz navedenih programa proizvođača automobila i rezervnih delova. Naš cilj je brza i kvalitetna usluga uz povoljne cene i uslove plaćanja.

Na našoj internet prodavnici možete pronaći setove za reparaciju kočionih hidrauličnih sistema, kompanije Autofren SEINSA iz Španije. Na našem lageru imamo u svakom momentu preko 10.000 artikala za različite tipove vozila.

ASORTIMAN?

Pored setova za reparaciju čeljusti na našem lageru se takođe nalaze:
Ulja & Maziva - Mannol, Nemačka / Filteri ulja, vazduha, kabine, goriva - Filtron & Steinberg / Akumulatori - Varta / Auto Kozmetika - Mannol.

Proizvodi koje distribuiramo isključivo su iz uvoza i to svaka grupa proizvoda je od jednog proizvođača. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Naša želja je da se uverite u kvalitet naših usluga, tako da sa radošću očekujemo kontakt sa vama.