O NAMA

KO SMO MI?

Green Team DOO posluje na teritoriji Srbije od decembra meseca 2002. godine. Bazirali smo se na kočioni program i delove trapa za putnička vozila. Proizvodi koje distribuiramo isključivo su iz uvoza i to svaka grupa proizvoda od jednog proizvođača.

Sve što radimo usmereno je ka uspostavljanju i održavanju dugoročnih odnosa sa našim partnerima i krajnjim potrošačima nudeći im originalne auto-delove i pružajući kvalitetnu uslugu, koja je rezultat znanja i stručnosti koje poseduju naši zaposleni, a što je sadržano u viziji našeg poslovanja.

ŠTA RADIMO?

Veleprodaja i maloprodaja su organizovane tako da našim klijentima budemo dostupni u svakom momentu za određeni deo iz navedenih programa proizvođača automobila i rezervnih delova. Naš cilj je brza i kvalitetna usluga uz povoljne cene i uslove plaćanja.

Isporuku robe vršimo svakodnevno, sopstvenim transportom ili drugim dogovorenim načinima (brzim poštama). Takođe, pružamo svu logističku podršku našim kupcima kao što su štampani katalozi, CD-katalozi sa našim cenovnicima i robom koju imamo na lageru.

ASORTIMAN?

Sarađujemo isključivo sa renomiranim evrvopskim proizvođačima koji su opravdali očekivanja na našem tržištu. Pored setova za reparaciju čeljusti u našem asortimanu se takođe nalaze: filteri, akumulatori, ulja, maziva, auto kozmetika, delovi za mali servis.

Proizvodi koje distribuiramo isključivo su iz uvoza i to je svaka grupa proizvoda od jednog proizvođača. Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte. Naša želja je da se uverite u kvalitet naših usluga, tako da sa radošću očekujemo kontakt sa vama.