PORUČIVANJE

ONLINE PRODAVNICA?

Na našoj online prodavnici možete pronaći setove za reparaciju čeljusti za sve vrste automobila. Uz pomoć naše pretrage po proizvođaču, modelu i tipu vozila možete pronaći koji set odgovara vašem vozilu

Trenutno je kupovina putem prodavnice dostupna isključivo za naše partnere. Ukoliko želite da poručite neki set ili da imate pristup kupovini, slobodno nas kontaktirajte kako bi smo pronašli određeni deo ili kako bi smo Vas uvrstili u spisak partnera.

KAKO PORUČITI?

Ukoliko niste registrovani korisnik našeg sajta, nećete moći obaviti kupovinu u prodavnici. Naravno pretraga setova za reparaciju čeljusti, kao i provera stanja je moguća i bez registracije.

Ukoliko želite da poručite neki deo, pozovite nas na kontakt telefon 021 677 88 00 kako bi smo proverili stanje, cenu i rok isporuke za određeni artikal. Takođe, ukoliko se ne snalazite u prodavnici slobodno nas pozovite i mi ćemo pronaći koji deo odgovara za Vaše vozilo.

DOSTAVA?

Sve pakete bilo da su poručeni putem online prodavnice ili telefonom šaljemo AKS kurirskom službom, danas za sutra. Poslatu robu kao i poštarinu možete platiti putem računa ili pouzećem, kuriru pri dostavi paketa.

To znači da ukoliko danas poručite neki deo, u roku od 48h kurir će ga dostaviti na Vašu adresu. Cenovnik poštarine i dostave do Vašeg mesta, možete pronaći na sledećem linku www.aks.rs/cenovnik/.