PORUČIVANJE

ONLINE PRODAVNICA?

Na našoj online prodavnici možete pronaći setove za reparaciju čeljusti za sve brendove automobila. Uz pomoć pretrage po proizvođaču, modelu i tipu vozila možete sami odrediti koji set odgovara vašem vozilu.

Trenutno je kupovina putem online prodavnice rezervisana isključivo za naše partnere. Uvek možete pronaći određeni deo, proveriti cenu i dostupnost, a ukoliko želite da Vam napravimo nalog slobodno nas kontaktirajte.

KAKO PORUČITI?

Ukoliko niste registrovani korisnik našeg sajta, nećete moći obaviti kupovinu u prodavnici. Naravno pretraga setova za reparaciju čeljusti, kao i provera stanja je moguća i bez registracije.

Ukoliko želite da poručite neki deo, pozovite nas na 021 677 88 00 kako bi smo proverili stanje, cenu i rok isporuke za određeni artikal. Takođe, ukoliko se ne snalazite u online prodavnici slobodno nas pozovite i mi ćemo pronaći koji deo odgovara za Vaše vozilo.

DOSTAVA?

Sve pakete bilo da su poručeni putem online prodavnice ili telefonom šaljemo AKS kurirskom službom, danas za sutra. Poslatu robu kao i poštarinu možete platiti putem računa ili pouzećem, kuriru pri dostavi paketa.

To znači da ukoliko danas poručite neki deo, u roku od 48h kurir će ga dostaviti na Vašu adresu. Cenovnik poštarine i dostave do Vašeg mesta, možete pronaći na sledećem linku www.aks.rs/cenovnik/.